Våre anlegg.

SSK er et allsidig idrettslag med flere anlegg som vi drifter på dugnad. Til fotball har vi egne baner i Dyegata og på Lersbryggen i tillegg benytter vi den kommunale kunstgressbanen ved Sandehallen.

Til ski har vi 3 anlegg:

1. Lysløype med utgangspunkt fra Sandehallen.

2. Lysløype på Lersbryggen

3.  På vestskogen har vi Montebello arena som er vår hovedarena for ski. På vestskogen har det vist seg å være meget gode og stabile forhold for ski, med snø fra november og langt ut i april. Det var så gode forhold at det ble skrevet om i Dagens Næringsliv.

Vi har også 2 klubbhus, i Dyegata og på Lersbryggen.

Klubbuset i Dyegata

SSK har ett klubbhus i Dyegata, her holder admininstrasjonen hus og alle hovedstyremøter etc blir holdt.
Klubbhuset har garderober og kiosk i 1 etg og 2 saler, kjøkken, anretning og kontor i 2 etg.​

Bildet under er fra lillesalen i Dygata, her blir alle hovedstyremøter avholdt og den leies ut til diverese tilstellinger, kurs etc. For mer informasjon se under utleie.

Lille_salen.JPG

Klubbhuset på Lersbryggen.

Dette klubbhuset ble tidligere leid ut til en Læringsverkstedet barnehage, men sto ubenyttet i noen år i påvente av utbygging. Dessverre viste det seg vnaskelig å få få til disse planene, i stedet har SSK avstått fra en del av grunnen vi byglset slik at ny barnehage kan etableres der. Som kompensasjon for dette har vi fått en del midler som skal brukes på å etablere en kunstgressbane for 7er fotball og renovering/utbygging av klubbhuset.

Lersbryggen.JPG

I klubbhuset har Judogruppa etablert treningslokale for BJJ og basistrening i 1 etg, og møterom treningsrom i 2.etg.

I tillegg er det garderober og kiosk i kjelleren som fotballgruppa og sykkelgruppa benytter under trening og kamper.​

Vi har nå en helt ny kunstgressbane ferdig foran klubbhuset, dette er en 7er bane med. Det er benyttet en helt ny type kunstgress, uten plastgranulater eller andre typer innlegg. Vi var ett av de første anleggene i Norge med slikt kunstgress.

Det neste nå er at vi har også søkt spillemidler til å bygge ut klubbhuset, planen er da å bygge over det som i dag er en stor ubenyttet veranda.

Når vi er ferdige med utvidelsen av klubbuset vil neste prosjekt være rehabilitering av kjelleren, slik at om noen år vil klubbhuset være det naturlige samlingspunktet for SSK som det er ment å være.

Konfirmasjonhttps://sandesk.klubb.nif.no/Lists/Aktiviteter/DispForm.aspx?ID=162Konfirmasjon2020-09-12T00:00:00Z2020-09-12T23:59:00ZDyegata 29Karianne Tønder

I fokus